BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duminică, 28 februarie 2010

Paparazzii si gunoaiele lor

*Cel mai mult urasc in tara asta paparazzii si ziarele astea de scandal precum Cancan, Click sau Libertatea, si ce e mai trist e ca sunt cele mai citite ziare din Romania. Aceste gunoaie nu fac altceva decat sa ridice la rangul de vedeta o gramada de idioti plini de bani si fara scoala, care au mostenit averile parintilor si care sunt implicati in tot felul de scandaluri.
*Aceste ziare sunt un fel de material de laba, ca sa spun asa, pentru ca in ele apar o gramada de tarfe, in general iubitele idiotilor, dezbracate si pline de celulita si silicon, parca ar fi niste papusi gonflabile, doar ca papusile au macar o calitate, nu vorbesc :))
*Ce sa mai zic de paparazzi. Nu sunt decat niste tentative de ziaristi care nu si-au gasit de lucru la un ziar mai bun si stau cocotati prin copaci spionand vedete si scriind niste articole de tot cacatul, in marea majoritate minciuni. Nu mai pot ''vedetele'' sa traga o basina ca imediat apare in ziar.
*In ziarele astea nu apar decat manelisti, vedete porno sau cine stie ce idioti fara pic de cultura generala, iar oamenii nu fac altceva decat sa cumpere aceste bucati de hartie pline de mizerii, promovand astfel din ce in ce mai mult incultura si prostul gust.
*Si ne mai miram de ce copiii din ziua de azi sunt din ce in ce mai idioti.

0 comentarii: