BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

vineri, 26 februarie 2010

"Manelele are linii melodice melodioase" :))))))))













*Titlul este "capodopera" specimenului de mai sus care spunea acum cateva zile, alaturi de Baselu", care pe langa faptul ca este un escroc mai este si cocalar, ca 90% din romani asculta manele.Ei bine, dupa parerea mea nu sunt chiar 90% dar vreo 60-70% tot sunt, iar daca si omul care ne conduce este cocalar, va dati seama in ce situatie se afla Romania.
*Majoritatea romanilor(manelarii) nu stiu decat sa asculte muzica asta de cacat(maneaua) si sa manance seminte oriunde, si ca sa demonstreze ca sunt niste idioti mai arunca si cojile pe unde apuca(mai ales in trenuri).
*Nici nu stiu de ce ne mai intrebam noi, cei 10% sau putin mai multi care nu ascultam manele, de ce tara asta a ajuns acolo unde este. Pai din moment ce majoritatea asculta niste cantece in care toate versurile sunt gresite gramatical, atunci nici nu mai are rost sa ne intrebam de ce nu traim bine.Plus faptul ca manelistii nu canta decat despre alcool,valoare(in sens cocalar),dusmani sau "gagice" si daca ii intrebi, de exemplu, ce populatie are Romania habar n-au. Doar uitandu-va la regele manelistilor va dati seama ce fel de oameni sunt( poza de mai sus).
*Nici macar aia din Africa, care se presupune ca sunt primitivi, nu asculta un gen de muzica mai penibil ca maneaua.

0 comentarii: