BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

luni, 15 februarie 2010

Presedintele marinar

*Mda...nu credeam ca romanii pot fi atat de masochisti incat, la alegerile de anul trecut, sa-l aleaga din nou pe domnul "Sa traiti bine", acest personaj care isi bate joc de noi cu zambetul pe buze fara nici un pic de rusine.
*Ar fi fost cat de cat bine sau mai putin rau daca era numai el, dar si-a adus toate slugile(vezi Boc,Udrea,Negoita, s.a.)la conducerea tarii de parca tara asta ar fi condusa de niste copii care se joaca cu legile si cu banii nostri, dandu-i pe "dulciuri" in loc sa ii cheltuiasca pe nevoile adevarate ale "prostimii".Dar asa general asa armata.
*Nu zic ca "prostanacul" de Geoana era mai bun dar Base intrece orice masura cu un tupeu incredibil. Pai sa faci nici 100 de km de autostrada in 5 ani este ca si cum ne-ar fi scuipat intre ochi pe noi, cei care finantam tara asta.Si exemplele sunt multe.
*Pe acest clovn cu basca de marinar nu-l intereseaza nevoile tarii ci mai degraba culoarea violet, ajungand sa modifice si stema tarii prin a inlocui albastrul cu violet.Cine stie, poate asa i-a zis Aliodor, sau cine stie ce mama Omida, pentru ca mai nou Romania a ajuns ca o tara din Africa unde magia tine locul valorilor care ar trebui sa conduca un stat.
*O alta bataie de joc a marinarului este angajarea amantei blonde, a pechinezului, dar si a odraslei plina de "succesuri" pe corabia pe care o duce spre deriva cu viteza din ce in ce mai mare.Cred ca stiti la cine ma refer in toate cele trei cazuri.
*Problema e ca din cauza celor care isi exercita dreptul de a vota suferim si noi, cei care am face ceva pentru tara dar nu suntem lasati de acest "mariner" si de echipa lui incompetenta.

0 comentarii: