BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

joi, 18 februarie 2010

Crestinismul - forma de manipulare in masa

*Dupa parerea mea credinta in dumnezeu nu este decat un mod murdar de a manipula oamenii si ai controla mai mult sau mai putin, iar preotii nu sunt decat niste nenorociti care fura banii oamenilor mintindu-i cu nerusinare.
*De fapt,religia este o "afacere" murdara prin care cei ce se afla la conducerea ei, nu fac decat sa fure banii oamenilor si asa destul de saraci.
*Este incredibil cum oamenii au putut si pot fi atat de naivi cand vine vorba de credinta in acel mos care sta in cer, si care te iubeste dar tot te bate pentru ca esti pacatos. Acest dumnezeu atat de bun si drept nu vrea de pe lumea asta decat bani si putere.Oamenii spun ca este atotputernic dar, si asa, tot nu face lumea asta mai buna si nu ajuta oamenii cu nimic.
*In Evul Mediu cele mai multe executii le faceau cei care conduceau biserica, desi unul dintre cele mai mari pacate scrise in biblie (care e o carte penibila) zice "sa nu ucizi".
*In legatura cu biblia, aceasta este doar o carte de povesti de adormit copiii care se contrazice singura prin ceea ce se scrie in ea si prin care adeptii crestinismului au incercat si incearca sa manipuleze oamenii.
*Eu zic ca, decat sa creada oamenii in "cai verzi pe pereti" , in loc sa faca biserici peste tot si sa cheltuiasca o gramada de bani, mai bine s-ar concentra pe realitate si ar incerca sa faca din lumea asta un loc mai bun, nu sa astepte sa faca cine stie ce personaj etichetat ca fiind atotputernic, atotbun si atot cine mai stie ce.
*Parerea mea.


0 comentarii: