BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

vineri, 5 martie 2010

Justitia la americani


*Din cele mai vechi timpuri se spune ca justitia este oarba, dar se pare ca la americani, care se cred cei mai destepti, cei mai corecti, "cei mai cei" legea este cam chioara, dovada fiind o sumedenie de legi aberante care nu isi au rostul.
*Spre exemplu in Florida, femeile necasatorite care sar cu parasuta duminica risca inchisoarea. De ce? Asta o stiu doar cretinii care au dat aceasta lege mai mult decat idioata.
*Ca sa demonstreze ca sunt si mai imbecili, cei din statul Illinois au dat o lege si mai aberanta, este interzis sa-ti lasi cainele sa fumeze :)) Cat de cretini trebuie sa fie acesti oameni ca sa dea o asa lege?!
*In Missouri, spre exemplu, pompierii nu au voie sa salveze femei imbracate in camasa de noapte. Tare, nu?
*In Nevada este ilegal ca barbatii cu mustata sa sarute femeile. Va dati seama ca toti si-au ras mustatile cand s-a dat legea asta. Sau nu?
*Din nou, cei din Florida vor sa demonstreze ca sunt cei mai cretini si au interzis orice act sexual cu un porc spinos. De parca ar putea cineva sa faca asta.
*Cei din Ohio sunt de departe cei mai cretini, fapt demonstrat de legea care spune ca se pedepseste cu inchisoarea orice tentativa de a imbata un peste :)))) Astia chiar sunt niste idioti.
*Acestea sunt doar cateva din cele mai idioate legi din Statele Unite ale Americii, "cel mai cel" stat de pe planeta, sau cel putin asa cred ei, la cat sunt de idioti...si cand te gandesti ca toata lumea vrea sa ajunga in America.

0 comentarii: