BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duminică, 21 martie 2010

Presa sportiva din Romania - o mizerie

Presa sportiva din Romania s-a transformat in ultimii ani intr-o presa de scandal in care acei retardati de pseudoziaristi cauta numai scandaluri si incearca sa manipuleze cititorii, care in lipsa unui ziar bun de sport, cumpara mizeriile tiparite de Prosport sau Gazeta Sporturilor(Pana acum ceva timp imi cheltuiam si eu banii pe astfel de mizerii dar mi-am dat seama ca ii cheltui degeaba).
Spre exemplu aceste tentative de ziaristi au inceput sa le tina partea huliganilor care sunt in conflict cu Becali. Au scris articole si au facut analize despre cum ii nedreptateste Becali nelasandu-i pe stadion la meciuri. Acesti retardati de ziaristi le tin partea celorlalti retardati doar pentru simplul fapt ca genereaza scandal, nepasandu-le faptul ca poate, intr-o zi se vor macelari atat pe stadioane cat si in afara lui. Nu ii tin partea lui Becali, dar acei huligani care au 2 clase ca trenul si nu stiu decat sa injure si sa se bata, nu merita sa traiasca in societate.
Un alt exemplu este faptul ca tentativele astea de ziaristi precum Dan Filoti, Catalin Tolontan, Ovidiu Caramavrov, Mihai Mironica, s.a., au ajuns sa fie cumparati de oameni din fotbal pentru a le tine partea. Degeaba ii jignesc pe unii oameni din fotbal pentru ca oricum sunt la fel ca ei, niste escroci care vor doar bani si putere.
Nefiind multumiti de cate scandaluri provoaca, Prosport si Gazeta Sporturilor si-au facut si site-uri unde scriu niste mizerii de articole lasandu-i pe toti analfabetii sa se injure si sa se certe pe forumuri de parca ar fi site-uri despre injuraturi.
In loc sa incerce sa ajute sportul romanesc care este in coma, ei il omoara prin mizeriile pe care le scriu. Nu sunt cu nimic mai buni decat ceilalti hoti care sunt in fruntea tarii si ne conduc.

0 comentarii: